• Nisan 25, 2024

Bugün 27 Mart! Tiyatro Zinos 10 yaşında!

BySemih Hasançebi

Eyl 12, 2020

Bugün 27 Mart!

Bugün Tiyatro Zinos 10 yaşında!

2010 yılında kurulan tiyatromuzun 10. yaşını sahnede coşkuyla kutlamak isterdik. Fakat dünyada ve ülkemizde yaşanan bu zor günler böyle bir kutlamaya olanak vermiyor.

Bizler sanatın sevgi tohumları eken yüzünü; onarıcı, birleştirici özelliğini kendine rehber etmiş bir topluluğuz.

Tiyatro Zinos ,geçen bu 10 yılda, kuruluş felsefesini hayata geçirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyor. Açtığımız tiyatro kurslarıyla, sahnelediğimiz oyunlarla, meslek sahibi yaptığımız oyuncularımızla ve katıldığımız festivallerle şehrimize hizmet etmek bizi mutlu ediyor.

Bu süreçte bizlere destek olan kurucularımızdan Özlem Şahin Küçük’e; Devlet Tiyatrosu sanatçıları Tansel Öngel’e, Uğur Çavuşoğlu’na, Uğur Keleş’e; tiyatro yönetmeni ve eleştirmen Yaşam Kaya’ya; karikatürist Bülent Sümer’e, mimar ve fotoğraf sanatçısı Mustafa Reşat Sümerkan’a, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu‘na ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu na teşekkür ederiz.

Sağlıkçıların önerilerini dikkate alarak yaşadığımız bu zor günleri de aşacağımıza inanıyoruz. Aydınlık ve güzel günlerde, tiyatro salonlarının sıcaklığını seyircilerimizle paylaşacağımız günlerin özlemini çekiyoruz. Tekrar kavuşmak dileğiyle tüm insanlara sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.

Yaşasın Sanat!

Yaşasın Tiyatro!

Bir Hayalden Bir Dünya Kuranların Günü Kutlu Olsun!

Tiyatro Kardeşliktir!

Tiyatro Zinos

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.